Vuurwerk Brinkman altijd spraakmakend

16 december 2011 om 00:00 Nieuws

SPIJK - Dat Vuurwerk Brinkman een begrip is binnen deze regio, is bekend. Al meer dan 25 jaar komen klanten uit alle uithoeken van de regio naar de vuurwerkspecialist om knallend het nieuwe jaar in te gaan.

door Roy Pellikaan

Dit jaar zit Vuurwerk Brinkman alweer tien jaar op hun locatie naast tuincentrum Ranzijn, aan de Haarweg 2b te Spijk. De winkel is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeerruimte. ,,De tijd vliegt'', aldus eigenaar Johan Brinkman. ,,Vroeger kon alleen via de folder besteld worden. Tegenwoordig is Facebook en Twitter niet meer weg te denken. Ook wij gaan met de tijd mee en zijn actief op internet. De voorverkoop via internet is inmiddels al in volle gang. Bestellingen kunnen geplaatst worden via www.vuurwerkbrinkman.nl.

Dit jaar weer een groot aantal vernieuwende producten. Zoals een vernieuwde Diamond Collectie, maar ook de Thunderfan Line, Boer zoekt Knal en de unieke Marijn-lijn. Aan te bevelen is de verrassende 'Zomerfeesten Special'. Een pot siervuurwerk met de beeltenis van de Gorkumse Lingehaven. Op de achtergrond van de haven, het jaarlijkse vuurwerkspektakel tijdens de Zomerfeesten, waarvan zij al velen jaren trouwe hoofdsponsor zijn.

Ook heeft Brinkman vuurwerk van New Kids Nitro in hun collectie, onder het motto: 'Keihard knalluh, jonguh!'. Om dit vuurwerk te promoten hebben ze in de winkel een stand gecreëerd. Op vrijdag 30 december tussen 11.00 uur en 14.00 uur kan iedereen die dit leuk lijkt, geheel in de stijl van New Kids op de foto. Deze foto's zijn daarna terug te vinden op de website van Vuurwerk Brinkman.

Vuurwerk Brinkman ontvangt u graag in hun vernieuwde en sfeervolle winkel. Het team van Vuurwerk Brinkman staat voor u klaar om u vlot en deskundig te helpen. Daarnaast kunt u ter plekke de uitwerkingen van uw gewenste artikelen op beeldscherm zien. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur. En op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Ook kan de klant de rest van het jaar bij Vuurwerk Brinkman terecht. Bijvoorbeeld een mooie gepaste vuurwerkshow voor een (bedrijfs)feest, opening, huwelijk of jubileum. Het belangrijkste voor Johan Brinkman is dat een ieder geniet van zijn vuurwerk, maar niet ten koste van de veiligheid. ,,Vuurwerk is een geweldige belevenis, spectaculair en mooi, maar ga er verantwoord mee om!"

advertentie
advertentie