Indrukwekkende performance in bomvolle kerk

25 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Koninklijke Harmonie De Bazuin, De Koninklijke Maastreechter Staar en solist Bert Schellings gaven afgelopen zaterdag een indrukwekkend kerstconcert in een overvolle Grote Kerk. Het publiek kerk genoot met volle teugen van de hoge kwaliteit van koor, solist en harmonie. De bomvolle kerk luisterde onder andere naar Holy City, Cantique de Noel en Halleluja van Handel. Koor en harmonie kregen het massaal op het bijzondere kerstconcert afgekomen publiek zonder al te veel moeite muisstil met hun muzikale programmering. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op het kerstconcert van 2012.

Na afloop van het concert heeft het Maastreechter Staar nog een bezoek gebracht aan het clubgebouw van De Bazuin; natuurlijk werd de harmonie tijdens deze gezellige nazit nog in het Limburgs toegezongen door de koorleden van Maastreechter Staar. ,,Wellicht zullen de contacten wederzijds warm gehouden worden en het is niet ondenkbaar dat de harmonie een concert gaat geven in Maastricht", valt er bovendien te lezen op de website van de Koninklijke Harmonie De Bazuin.

In december 2013 wordt het 25e kerstconcert gehouden door Koninklijke Harmonie De Bazuin. Dit concert staat gepland voor zaterdag 21 december en wordt als vanouds weer in de Grote Kerk gehouden. Het exacte programma is nog niet bekend, maar zeker is dat het koor Don Kosakenchor Russland haar medewerking zal verlenen aan deze jubileumeditie van het kerstconcert.

advertentie
advertentie