Curves de leukste van Gorinchem

28 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De landelijke titel ging naar een fitnessclub in Delft, maar Curves Gorinchem mag zich wel de leukste fitnessclub van Gorinchem noemen. Medewerkers en leden van de Gorcumse Curves-vestiging wisten dit natuurlijk al lang, maar zijn maar wat trots op het behaalde resultaat in de landelijke verkiezing 'Fitnessclub van het jaar'.

Drie maanden lang kon iedereen in Nederland een stem uitbrengen in deze landelijke van de Fitnessclub van het jaar-verkiezing. In totaal deden fitnessclubs uit 412 gemeenten mee aan de wedstrijd. Bij het uitbrengen van een stem werd een beoordeling gevraagd voor zes criteria: sfeer/ambiance, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit-verhouding, persoonlijke begeleiding, mate waarin persoonlijke doelen worden behaald en kwaliteit/hoeveelheid apparatuur (cijfers tussen 1-10). Curves Gorinchem scoorde op alle punten goed. Aan de verkiezing was bovendien een goed doel gekoppeld. Elke stem was goed voor een donatie van 0,05 cent aan de stichting Spieren voor Spieren. Spieren voor Spieren zet zich in voor meer dan 20.000 kinderen in Nederland die door hun spierziekte beperkt worden in alles wat ze kunnen en willen.

Curves Gorinchem is gevestigd aan het Kazerneplein in Gorinchem. Curves is een uniek 30 minuten fitnees concept speciaal voor vrouwen. Curves geeft je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij deelnemers iedere keer tot 500 calorieën verbranden. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Deelnemers worden altijd begeleid door een Curves trainer. Voor meer informatie: www.curvesgorinchem.nl of bel 0183-822644.

advertentie
advertentie