Univé Rivierenland zet sponsoring Grote Rivieren Loopcircuit voort

31 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Univé Grote Rivieren Loopcircuit is bij veel hardlopers een bekend fenomeen. Onder auspiciën van atletiekvereniging GA&TV Typhoon uit Gorinchem organiseren plaatselijke comités in Hoornaar, Ameide, Heukelum, Herwijnen, en Noordeloos, DK&AV Hercules in Dordrecht, AV Passaat in Papendrecht en GA&TV Typhoon jaarlijks hardloopevenementen in het Rivierengebied. Univé Rivierenland draagt opnieuw haar steentje bij door voor de komende twee jaar een financiële ondersteuning toe te zeggen.

Sporten, in dit geval hardlopen, is erg belangrijk voor de gezondheid. Dit feit is bij iedereen wel bekend. Zo biedt hardlopen voordelen als het vergroten van het uithoudingsvermogen en een verbeterde spierconditie. Het Univé Grote Rivieren Loopcircuit biedt voor elke hardloper passende wedstrijden. Er zijn verschillende afstanden zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen.

De heer Poker (GA&TV Typhoon), de heer Kruis (voorzitter Grote Rivieren Loopcircuit) en de heer Schouten (Univé Rivierenland) ontmoetten elkaar twee weken geleden in de Univé winkel te Geldermalsen. Daar vertelden de heren van GA&TV Typhoon erg blij te zijn met de toezegging van Univé om het contract met twee jaar te verlengen. De atletiekvereniging is daarnaast ook erg blij met de hulp van lokale bedrijven die de loopwedstrijden ondersteunen alsmede de inzet van vele vrijwilligers.

advertentie
advertentie