La Ligne gaat voor groen!

1 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - “Groen ondernemen vind ik heel belangrijk.” Aan het woord is Loes Weima-Lensvelt, eigenaresse van La Ligne Coiffures. “Om die reden heb ik gekozen voor zonnecollectoren op het dak en maatregelen die het waterverbruik in de salon verminderen. Het afvalwater wordt bovendien minder vervuild door het gebruik van milieuvriendelijke producten.”

“In de salon wordt gewerkt met de haarverzorgings- styling- en kleuringproducten van het merk Aveda, waarin alleen plantaardige grondstoffen zijn verwerkt. Het is het eerste cosmeticabedrijf dat met honderd procent windenergie produceert. Mede daardoor heeft het een voorbeeldfunctie op het gebied van milieu en de zorg voor een betere wereld. We verkopen ook de speciale mannenlijn van dit bijzondere merk.”

“Ook wij hebben oog voor het milieu en daarom maken we zoveel mogelijk gebruik van grootverpakkingen die voor 96 procent recyclebaar zijn. Hetzelfde geldt voor de shampoos en conditioners die we liefst in een zo groot mogelijke verpakking aan de klanten verkopen. “Duurzaam ondernemen vraagt een flinke investering, maar die verdient zichzelf in de loop van de tijd terug. De grootste winnaar is het milieu!

La Ligne Coiffures heeft een tweede vestiging op het Peulenplein 1b in Hardinxveld-Giessendam. Die kapsalon is telefonisch bereikbaar via 0184-617958.

La Ligne Coiffures

Molenstraat 29

4201 CV Gorinchem

0183-636367

www.laligne.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie