PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Gorinchem

Rik gebruikte coronalockdowns voor eigen internationale School of Sushi

Zakelijk Dit wil je niet missen
Foto: Eigen foto
do 24 nov, 20:30
De corona-lockdowns gaven Rik Keijzer de kans met zijn andere liefde aan de slag te gaan: sushi recepten bereiden.
De corona-lockdowns gaven Rik Keijzer de kans met zijn andere liefde aan de slag te gaan: sushi recepten bereiden.
AMERSFOORT

Wat als je noodgedwongen je passie en je werk in de festivalwereld moet missen door corona? In ieder geval betekende dit voor Rik Keijzer niet passief op de bank belanden. Keijzer ging met zijn andere liefde aan de slag: sushi recepten bereiden. Niet veel later ontstond het idee om zijn sushi-kunsten te filmen, zodat mensen zelf de perfecte sushi kunnen maken. ,,Het doel is om met mijn platform de grootste te worden, en iedereen met sushi kennis te laten maken.”

,,’s Nachts werd ik wakker en dacht: ‘ik ga mijn eigen online sushischool beginnen’. Ik ben meteen naar mijn laptop gelopen en twee uur later had ik School of Sushi opgericht.” Hoe de cursus eruit moest zien, had Keijzer ook meteen in zijn hoofd. De vide..

Daniel Harmsen
Deel dit artikel via:

Gerelateerde artikelen