PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Gorinchem

Nederlandse horecaketen Bagels & Beans opent op 25 maart vestiging in Gorinchem

Zakelijk Tips van de redactie
Foto: Bagels & Beans
ma 18 mrt, 08:47
Eigenaar Roelof Jansen
Eigenaar Roelof Jansen
GORINCHEM

De Nederlandse horecaketen Bagels & Beans strijkt neer in vestingstad Gorinchem. ‘Bagelbaas’ Roelof Jansen opent op maandag 25 maart in de Arkelstraat de deuren van de vestiging. Roelof: ,,Je bent bij mij even niet meer bezig met alles wat er nog moet gebeuren op een dag. Bij mij hoeft namelijk niks, behalve genieten van pure gerechten, dranken & momenten.”

Roelof laat zien dat verre reizen je soms uiteindelijk thuis laten landen: ,,Ik heb verschillende plekken van de wereld mogen zien onder andere New York. Daar zag je op iedere hoek een bagelzaak, terwijl in Nederland de eerste Bagels & Beans-vestigingen openden. Ik wist toen natuurlijk nog niet wat de toekomst voor mij in petto had, maar het zaadje was wel al gepland.”

MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN

De fanatieke deelnemer van Heel Holland Bakt was vanaf jongs af aan al bezig met ambacht en alles rondom eten, drinken en mensen blij maken. Als kleinzoon van een docent aan de bakkersschool was het harde werken en het ambacht van het bakkersvak hem jong geleerd. Naast het reizen en het opdoen v..

Deel dit artikel via: