Afbeelding
ZHZActueel.nl / Max Liet

Persoon overleden na woningbrand in Gorinchem

19 december 2020 om 09:55 Brand

GORINCHEM Na een woningbrand in de Prinses Margrietstraat in Gorinchem is één persoon om het leven gekomen. De brandweer werd om 07.30 uur gealarmeerd vanwege een mogelijke brand in een woning. Er zou rook uit een CV-ketel komen. De brandweer heeft onderzoek gedaan en een monteur ingeschakeld voor de CV-ketel.

Kort voor 09.00 uur werd de brandweer opnieuw gealarmeerd voor een woningbrand. Nadat de brandweer wederom met spoed ter plaatse kwam bleek er nu forse rook uit een woning te komen. Ook bleek er één slachtoffer zo ernstig gewond te zijn dat reanimatie noodzakelijk was. Om die reden kwam ook de ambulancedienst ter plekke en werd een traumahelikopter opgeroepen.

NAASTGELEGEN WONING De brand bleek te woedden naast de woning waar de brandweer eerder al was geweest. De precieze oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Medische hulp voor het slachtoffer mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plaatse.

De brandweer en politie zijn een groot onderzoek gestart naar de brand. Onder andere de forensische opsporing van de politie is ter plekke en de straat is afgezet met schermen.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie