Afbeelding
Foto Pexels

Nieuwbouw in (en rondom) Gorinchem: alles wat je moet weten

13 maart 2023 om 10:47 Partnercontent

Gorinchem is een historische stad in het westen van Nederland en is gelegen aan de rivier de Merwede. De stad biedt een prachtige combinatie van historische en moderne architectuur en heeft veel te bieden op het gebied van wonen. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw in Gorinchem en omstreken.

De Alblas

Een nieuwbouwproject dat momenteel in ontwikkeling is in Gorinchem is “De Alblas”. Dit project omvat de ontwikkeling van een nieuw woongebied in de wijk Laag Dalem. Hier worden diverse typen woningen gebouwd, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het project is nog in ontwikkeling, maar de verkoop van de eerste woningen is al gestart. Zie jij je hier wellicht al wonen? Lekker in de weer met zwarte badkranen voor in de badkamer?

De Blauwe Zoom

Een ander nieuwbouwproject in Gorinchem is “De Blauwe Zoom”. Dit project omvat de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de noordkant van Gorinchem, tussen de A15 en de wijk Hoog Dalem. Hier worden diverse typen woningen gebouwd, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komen er appartementen en vrije kavels.

De Rokerij

In de nabijgelegen gemeente Hardinxveld-Giessendam wordt gewerkt aan de ontwikkeling van “De Rokerij”. Dit project omvat de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de noordkant van de gemeente. Hier worden diverse typen woningen gebouwd, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De verkoop van de woningen is inmiddels gestart.

Broekgraaf

Verder wordt er in de gemeente Leerdam gewerkt aan de ontwikkeling van “Broekgraaf”. Dit project omvat de ontwikkeling van een nieuw woongebied aan de zuidkant van de gemeente. Hier worden diverse typen woningen gebouwd, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het project is nog in ontwikkeling, maar de verkoop van de eerste woningen is al gestart.

De Kernen

Tot slot wordt er ook gebouwd in de gemeente Giessenlanden. Hier wordt gewerkt aan de ontwikkeling van “De Kernen”. Dit project omvat de ontwikkeling van een nieuw woongebied in de kern van de gemeente. Hier worden diverse typen woningen gebouwd, waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komen er appartementen en vrije kavels. Voor ieder wat wils. Schrijf je in en begin denkbeeldig al met de inrichting. Wat kies jij: een MDF-badmeubel of juist een badmeubel hout?

Al met al zijn er diverse nieuwbouwprojecten in Gorinchem en omstreken waar je als woningzoekende uit kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een rijwoning of een vrijstaande villa, er is voor ieder wat wils. Door te kiezen voor een energiezuinige woning draag je bovendien bij aan een duurzame toekomst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie