Afbeelding
Opsporing Verzocht
Video

Op heterdaad betrapte inbreker mishandelt agent

9 december 2020 om 10:02 Inbraak

GORINCHEM Een 52-jarige politieagent uit Rotterdam maakt op 10 september in zijn vrije tijd een wandeling in Gorinchem als hij rond 14.00 uur twee mannen ziet lopen. De mannen kijken voortdurend om zich heen en hebben veel belangstelling voor allerlei woningen. De agent vertrouwt het niet en besluit ze in de gaten te houden. Als hij even later op de Lingsesdijk loopt en één van de twee mannen in de achtertuin van een nabijgelegen huis ziet, spreekt hij hem aan en identificeert hij zich als agent. De man slaat de agent echter in zijn gezicht en rent weg. 

De in zijn gezicht geslagen agent besluit 112 te bellen en blijft achter bij de woning. Immers, wellicht is de tweede man er nog. Deze tweede man werd niet meer gezien. De man die de agent in zijn gezicht sloeg en wegrende, werd wél gezien en door een getuige gefotografeerd. De politie is op zoek naar hem en naar zijn handlanger.

Het signalement van de daders is:

- Dader 1 (de man die de agent sloeg) Getint uiterlijk, 1.70 meter lang, atletisch gebouwd, 25 a 30 jaar oud, donker kroezig haar, donker kort baardje, zwart joggingspak met op zowel het jasje en broek het North Face logo, zwartgrijze Nike air Max, heuptasje, zwart petje.

- Dader 2 Getint uiterlijk,  1.80 meter lang, mager postuur, opgeschoren donker haar, geen baardgroei.

Wie (her)kent de man die de agent sloeg? Opsporing Verzocht besteedt heeft 8 december aandacht aan deze zaak besteed. Bekijk hieronder de video.  Info: www.opsporingverzocht.nl

advertentie
advertentie