Afbeelding
Politie

Update: Gebeten straatrover slaat op de vlucht; getuigen gezocht

24 januari 2020 om 17:21 Misdaad

GORINCHEM Op de Keizer Maximiliaanstraat, ter hoogte van de van Lumeijstraat, is dinsdagavond 7 januari rond 18.30 uur een vrouw beroofd van een smartwatch tijdens het uitlaten van haar hond. Haar hond beet een van de verdachten in zijn been, waarna ze op de vlucht sloegen.

De vrouw liep met haar hond over de Karel V laan, waar ze voorbij twee jongens liep die tussen een hoogwerker en geparkeerde auto stonden. Terwijl ze verder liep over de Keizer Maximiliaanstraat, merkte ze dat ze werd achtervolgd. Ze werd van achter vastgegrepen, haar kleding werd doorzocht op waardevolle spullen en uiteindelijk werd ze van haar smartwatch beroofd. De hond van het slachtoffer beet een van de verdachten vervolgens in zijn been. Daarna renden de jongens in de richting van de Tiende Penninglaan.

SIGNALEMENT Het slachtoffer omschrijft de verdachten als jongens van ongeveer zestien jaar, beiden met een donkere huidskleur. Over de tweede verdachte zegt ze dat hij een zeer donkere huid had, bijna zwart. Hij had een tenger postuur en was ongeveer 1.80 lang. Hij droeg een zwarte joggingbroek en een kort zwart jasje. Wie meer over dit incident weet of denkt te weten wie deze verdachten zijn, kan dit de politie laten weten op 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via www.meldmisdaadanoniem.nl

advertentie
advertentie