De in beslag genomen drugs
De in beslag genomen drugs Politie

Aanhouding drugsdealers met inzet stroomstootwapen

7 augustus 2022 om 23:43 Misdaad

GORINCHEM Wijkagenten hielden donderdag in Hardinxveld-Giessendam twee mannen uit Gorinchem aan die pakketjes met cocaïne hadden verstopt bij hun kruis. De bijrijder probeerde aanvankelijk te vluchten, maar kon worden aangehouden na de inzet van een stroomstootwapen. 

De auto waarin de mannen zaten werd staande gehouden en bij controle bleek de bestuurder al eerder in aanraking te zijn geweest met de politie vanwege drugsgerelateerde zaken. De bijrijder kon zich niet identificeren en bleek ook uit Gorinchem te komen. De bijrijder was erg druk met zijn handen bij zijn kruis, waar een onnatuurlijke bobbel zichtbaar was. Bij de hierop volgende fouillering bleek daar iets verstopt te zitten. Deze man besloot dit niet zomaar af te geven en verzette zich. Tijdens dit verzet gooide hij het ‘pakketje’ weg. 

Nadat hij was gewaarschuwd voor het gebruik van het stroomstootwapen besloot hij toch nog weg te rennen. Door de inzet van het stroomstootwapen kwam de man ten val en kon hij worden aangehouden. In het pakketje dat hij weg gooide, bleek cocaïne te zitten. Daarop werd ook de bestuurder aangehouden. Bij de insluitingsfouillering van de bestuurder bleek dat ook de bestuurder cocaïne verstopt had bij zijn kruis.

Deel dit artikel via:
advertentie

Gerelateerde artikelen