Afbeelding
ZHZActueel.nl / Twan Beukers

Bizar: oudere vrouw belandt na 6 jaar op bijna exact dezelfde wijze op zijkant met auto op dezelfde plaats in Sliedrecht

17 augustus 2023 om 20:16 Ongeval

SLIEDRECHT Lightning never strikes twice, is een bekende uitdrukking in het Engels. Maar in Sliedrecht trekken ze zich daar niks van aan. Vandaag kreeg een oudere vrouw bijna exact hetzelfde ongeluk als 6 jaar geleden. Ze belandde donderdag 17 augustus met haar auto op de zijkant, na een aanrijding tegen een paaltje op de Rivierdijk. Zeer opmerkelijk: dezelfde vrouw overkwam in dezelfde auto in 2017 vrijwel exáct hetzelfde! Ook toen belandde haar auto op de zijkant na een botsing met vrijwel zeker hetzelfde paaltje. Te bizar voor woorden!

De bestuurster week donderdag uit voor een ander voertuig en raakte vervolgens een stoeprand en een paaltje. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De automobiliste is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is inmiddels op vier wielen geduwd en wordt weggetakeld.

Het spreekwoord driemaal is scheepsrecht brengt de dame in kwestie hopelijk niet in praktijk de komende jaren. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie