Afbeelding
ZHZActueel.nl

Brandweer doorzoekt sloot na aantreffen kinderfiets in Gorinchem

17 augustus 2023 om 21:07 Ongeval

GORINCHEM - Langs een sloot aan de Newtonweg in Gorinchem is donderdagavond 17 augustus even voor 21.00 uur een verlaten kinderfiets aangetroffen. Omdat werd gevreesd voor een mogelijk ongeval waarbij een kind te water zou kunnen zijn geraakt, kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

De brandweer, die binnen enkele minuten ter plaatse was, startte direct een zoekactie in het water. De aanwezige politie probeerde de eigenaar van de fiets te achterhalen. Al snel kwam er nieuwe informatie binnen dat de fiets er mogelijk al enkele uren lag. Na een korte zoektocht werd er niemand aangetroffen. Het is niet bekend waarom de fiets op de locatie is achtergelaten.

In de regio wordt de brandweer met enige regelmaat gealarmeerd voor achtergelaten (kinder)fietsjes. Zo was het eerder deze maand nog raak in Nieuw-Lekkerland en in Juni rukte de brandweer groots uit richting een sloot in Groot-Ammers. De brandweer benadrukt dat het belangrijk is om fietsjes niet onbeheerd langs het water achter te laten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie