Afbeelding
ZHZActueel.nl

Snelweg A15 dicht na ongeval bij Gorinchem

23 augustus 2023 om 19:14 Ongeval

GORINCHEM - De snelweg A15 ter hoogte van Gorinchem is woensdagavond volledig afgesloten vanwege een zware aanrijding. Rond 18.25 uur botsten daar tenminste drie voertuigen op elkaar. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse.

Vanwege de ravage na het ongeval werd de A15 tijdelijk volledig afgesloten in de richting van Nijmegen. Een ambulance heeft zich ontfermd over de inzittenden van de voertuigen. Het is niet bekend of deze personen gewond zijn geraakt. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen af te slepen. De verwachting is dat de snelweg richting het Nijmegen pas rond 19.30 uur weer kan worden vrijgegeven.

Brand
Op de A15 richting Nijmegen was het al erg druk met verkeer vanwege een voertuigbrand op de A27 bij Lexmond. Verkeer werd door de brand geadviseerd om om te rijden via de A15. Door de brand en het daarop volgende ongeval besloten veel mensen door Gorinchem te rijden, wat tot gevolg had dat ook het verkeer in Gorinchem behoorlijk wat vertraging op liep.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie