Het fietsongeval gebeurde op 12 september in de vroege ochtend
Het fietsongeval gebeurde op 12 september in de vroege ochtend Pixabay

Jonge fietser gezocht van ongeval op Kanaaldijk tussen Arkel en Gorinchem

21 september 2023 om 15:23 Ongeval

GORINCHEM Bep Mulckhuijse uit Hoogblokland had op dinsdagmorgen 12 september een aanrijding op de fiets met een jonge scholier op de Kanaaldijk tussen Gorinchem en Arkel. Naar later breek heeft ze bij die aanrijding haar hand gebroken en zit nu in het gips. Ze is nu op zoek naar deze scholier.

Doordat de Rijksstraatweg brug in Arkel op dinsdag 12 september jl. rond 08.00 uur ‘in storing’ was, moest veel verkeer omrijden en was het erg druk op de fietskanaaldijk tussen Arkel en Gorinchem volgens Bep Mulckhuijse (67). ,,Ik fietste richting Arkel en ben toen frontaal in botsing gekomen met een scholier, een jongen van 12-14 jaar, die richting Gorinchem fietste. De jongen is gevallen en ik wist me ternauwernood staande te houden. Na een kort sorry van de jongen vervolgden we onze weg, zonder onze gegevens uit te wisselen”, zo laat ze weten. 

Pas een week later bleek dat Bep Mulckhuijse bij de botsing haar hand heeft gebroken, ze zit nu in het gips. ,,Dat is lastig op allerlei fronten, zoals mijn persoonlijke verzorging, huishoudelijke taken en vervoer en ook mijn (vaste) oppastaken op mijn kleinkind. Ik woon alleen en ben nu dus veelal aangewezen op hulp van derden. Ook heb ik kosten moeten maken voor medische behandeling en zeer waarschijnlijk straks ook nog fysiotherapie.” Reden voor haar om op zoek te gaan naar de scholier om te overleggen over de financiële schade. Reageren kan naar de redactie van Stad Gorinchem via stad.gorinchem@bdu.nl

.

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie