Tango de Barrio
Tango de Barrio Helga Buitelaar

Tango De Barrio in Het Zevende Huis

10 juni 2020 om 13:06 Muziek Deel je nieuws

Op zondag 14 juni zou het jaarlijkse tuinfeest gevierd worden in de tuin van Het Zevende Huis aan de Knipsteeg. Dat kan niet doorgaan maar het huistheater is gelijk na de lockdown in de weer gegaan met wekelijkse livestreams, meezingsessies, zoomlessen en een Gorinchemse nieuwstalkshow. Zondagavond 14 juni kunt u dus een van de tuinfeestgasten in een feestelijke livestream vanaf 20.00 uur zien en horen. Tango de Barrio speelt vanaf de facebookpagina van Het Zevende Huis.

Tango de Barrio, tango-ensemble uit Eindhoven, bestaande uit: bandoneon, piano, viool, contrabas en zang.

Pieter Thijssen speelt vol vuur op de bandoneon die hij zelf gebouwd heeft. De klanken van violist Masaki Shimakawa zijn bevlogen en intens. Sophia Pampidi speelt piano met grote passie. Conchita’s Chileense grootvader zong onvervalste tango’s in zijn beste tijden. Haar temperamentvolle stem is gemaakt voor deze muziek en neemt je mee naar de wereld van tango, milonga en wals. Jacques van ’t Ende vormt een mooie basis voor dit alles met zijn contrabas.

SFEER
Stel je voor: een havenbuurt in Buenos Aires in het jaar 1930. De sfeer van een kroeg waar ambachtslieden zoeken naar afleiding in muziek en dans. Vol melancholie en heimwee naar achtergelaten geliefden, gebroken beloftes en een vergeten thuis. Voel de Argentijnse tangomuziek in haar puurste vorm en waan je even in een andere wereld….

De livestream is gratis. Er is de mogelijkheid een donatie te doen voor de muzikanten.

Via info@hhmusica.nl kunt je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Het Zevende Huis

advertentie
advertentie