GCC print professionals trakteert!

25 juni 2020 om 10:21 Evenementen Deel je nieuws

Op 30 juni jl. vierde GCC print professionals feest. Het bedrijf bestaat 30 jaar en dat werd kleinschalig gevierd met het uitdelen van een verkoelend ijsje aan iedereen die langskwam. Directeur Frank den Hollander: ''We hadden grootse plannen om deze mijlpaal te vieren met collega's, vrienden, familie en zakenrelaties maar het coronavirus heeft roet in het eten gegooid. Toch wilde we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, tijd voor een positief bericht.''

 

GCC print professionals is 30 jaar geleden begonnen als koeriersdienst en direct-mail bedrijf. Frank den Hollander was opzoek naar een partij die de direct-mail voor zijn toenmalige onderneming op zich kon nemen, maar hij kon geen geschikte partij vinden in de omgeving van Gorinchem. ''Dan begin ik het zelf'' vertelt hij in een online video. De eerste jaren was het bedrijf, dat 27 jaar lang gevestigd was aan de Spijksedijk, bekend onder de naam Gorcumse Copieer Centrale. Al snel groeide het bedrijf uit tot dé printspecialist van Gorinchem en omgeving.

 

Ruim 3 jaar geleden is het bedrijf verhuisd naar een nieuwbouwpand aan de Einsteinstraat. Frank den Hollander: ''Een mijlpaal waar ik misschien wel het meest trots op ben is de bouw van dit pand. Ik wilde een professionelere uitstraling. Inmiddels merken we dat het werkt, we zijn beter zichtbaar en we trekken meer en andere klanten aan.'' De toch al zeer uitgebreide dienstverleningen werd uitgebreid met een professionele signafdeling waarvoor ervaren beletteraars werden aangetrokken. De nieuwe locatie vroeg om een nieuwe huisstijl, logo en naam; het werd: GCC print professionals. 

 

Door de coronacrisis viel een groot deel van de ‘core-business’ van GCC print professionals weg. Evenementen en beurzen gingen niet meer door. Frank heeft snel geschakeld en in één weekend heeft hij een plan rondom de coronamiddelen uitgedacht. Van printwerk opgeschakeld naar o.a. preventieschermen, veel bedrijven weten GCC print professionals te vinden. Frank: ''Mijn team heeft zich ontzettend flexibel opgesteld en daardoor waren we de concurrentie voor. Ik ben blij dat we dit werk nu hebben.'' Inmiddels ziet het bedrijf met het versoepelen van de lock-down maatregelen ook het reguliere print- en studiowerk weer terugkomen. 

 

In tijden van corona is er veel negatief nieuws dus heeft GCC print professionals getwijfeld om het jubileum wel te vieren. Nu de maatregelen versoepelen hebben ze dan toch besloten dit op een kleinschalige maar attente manier toch te doen. Medewerkers deelden ijsjes uit aan alle bezoekers en men kon meedoen aan een leuke winactie. ''Het was prettig om iets positiefs te doen in deze vreemde tijd.'' Ook werd Yolanda Havelaar in het zonnetje gezet. Zij is 30 jaar in dienst van het bedrijf.  

advertentie
advertentie