mijn romans
mijn romans Cobi Oosterling

Ieder jaar een boek schrijven.

4 april 2021 om 12:10 Lokaal Deel je nieuws

Cobi Oosterling laat anderen met haar genieten van een leven op het platteland. Haar leven speelde zich af in kleine dorpen, maar sinds haar pensionering leeft zij echt “in” het platteland, tussen de knotwilgen. In de weilanden om haar huis lopen koeien, schapen, kippen en varkens. Vogeltjes zijn er in veelvoud, In een tijd waarin klimaatverandering een topic is, is het plattelandsleven in al haar facetten een droomleven.

Dat droomleven vult haar dagen met veel plezier en vindt zijn weg in het schrijven van verhaaltjes of kleine schrijfsels over dieren rond ons huis. Haar romans vertellen altijd over gewone mensen die ongewone dingen doen, net zoals in ons dagelijkse leven het geval is.

Het bedenken van een plot en de uitwerking daarvan, zodat aan het eind van het boek alles met elkaar klopt, werkt verslavend. Als een boek na ongeveer een jaar schrijven definitief verandert in een manuscript dat door de uitgever kan worden gebruikt, komt er een leegte, die zich uiteindelijk weer vult met bedenksels voor een nieuw boek.

Er zijn fysieke boeken, e-books en luisterboeken.

Wil je kennigmaken met mijn manier van schrijven, kijk dan eens op mijn website of op facebook. Je bent van harte welkom.

www.cobi-oosterling.nl

advertentie
advertentie