Tai Chi, enkele zweep beweging
Tai Chi, enkele zweep beweging Aron de Vries

Beginnerscursus Tai Chi in Gorinchem en Dalem

12 september 2021 om 20:10 Sport Deel je nieuws

Gratis proefles bij start beginnerscursus Tai Chi! De cursus begint op vrijdagochtend 17 september om 9.00 uur in Gorinchem centrum aan de Vijfde Uitgang 3. En op woensdagavond  22 september om 19.00 uur in buurthuis de Elzenhof te Dalem).  De cursus bestaat uit 13 wekelijkse lessen van een uur met de mogelijkheid om daarna door te gaan.

Tai Chi bestaat uit langzame rustige bewegingen en wordt vaak beoefend voor de gezondheid, als ‘zachte’ vechtsport en voor innerlijke ontwikkeling.  Het is een eeuwenoude bewegingsleer uit China. In de lessen staat de vorm centraal waarbij verschillende bewegingspatronen worden geleerd. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn o.a. lichaamshouding, gronden, ontspannen, waarnemen en de kracht van gedachten hierbij. “Leerlingen ervaren dat Tai Chi bijdraagt aan een beter evenwicht, coördinatie, balans, flexibiliteit en concentratievermogen”, aldus Tai Chi Docente Linda Renes.

Meer informatie vindt u op www.taichi-blauweschildpad.nl of neem contact op met docente Linda Renes, 06-372 715 78, info@taichi-blauweschildpad.nl

advertentie
advertentie