Afbeelding
Secretariaat Fotoclub De Ontspanner

Fotoclub De Ontspanner exposeert in De Kruitmagazijnen

24 november 2020 om 14:25 Activiteiten

GORINCHEM Vanaf 12 december tot en met 6 maart exposeert Fotoclub De Ontspanner in De Kruitmagazijnen in Gorinchem foto’s rondom het thema ‘De Uitdaging’.

De Uitdaging is een maandelijkse onderlinge wedstrijd voor leden van de fotoclub, waarbij de maandwinnaar het thema voor de volgende maand bedenkt en daarna ook de inzendingen jureert. In deze expositie is een selectie van de winnende foto’s te zien.

Stichting Symposion Gorinchem houdt in De Kruitmagazijnen exposities van hedendaagse kunstenaars, om zo een brug te slaan tussen verleden en heden. De kruitmagazijnen zijn twee prachtig gerestaureerde ruimtes die in de stadswal zijn gemetseld, eind 19e eeuw, als onderdeel van de Oud Hollandse Waterlinie en vesting van Gorinchem.

De Kruitmagazijnen is te vinden aan Dalemwal 19, bij molen ‘De Hoop’ in Gorinchem. De openingstijden zijn zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Fotoclub De Ontspanner is in 2013 officieel opgericht na een initiatief van 15 enthousiaste amateurfotografen uit de voormalige gemeente Giessenlanden. Momenteel telt de vereniging bijna 30 leden. Het doel is om in een ontspannen sfeer van elkaar te leren. Dit gebeurt door op de maandelijkse clubavonden technieken en onderwerpen te behandelen en door elkaars foto’s te bekijken en te bespreken.

Meer informatie via www.fotoclubdeontspanner.nl of info@fotoclubdeontspanner.nl.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie