Uitvaartbeurs en Open Huis De Engel

1 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 10 mei organiseert Besems Uitvaartverzorging voor de tweede keer een uitvaartbeurs met het thema "doodgewoon" en open huis van Afscheidscentrum De Engel. Vorig jaar werd de beurs bezocht door ca. 400 mensen. Reden voor Anne Besems om de beurs wederom te organiseren. Er is blijkbaar behoefte aan informatie rondom de uitvaart, dat blijkt ook wel uit het aantal voorbesprekingen, aldus Anne Besems.

De beurs is nog breder van opzet dan vorig jaar. Er zijn ruim 25 deelnemende bedrijven die hun diensten en producten presenteren. De creaties van uitvaartbloemist Distel en Mirt zijn over het geheel verdeeld. Altena dragersgilde zal meerder keren een demonstratie schouderen geven. Verder zijn o.a. bedrijven zoals Haars rouwservice, Leussen en Van den Broek Notarissen, Harvas Natuursteen, prematuurkistjes, Rode Pompoen aanwezig. Maar er is veel meer te zien op de beurs, waaronder een diversiteit aan uitvaartkisten en urnen.

Kinderuitvaarten

Op de beurs wordt ruim aandacht besteed aan baby-en kinderuitvaarten. Besems start vanaf dat moment een aparte onderneming die gespecialiseerd is hierin. Daarvoor hebben ze Petra Bos in huis gehaald. Zij zal ook aanwezig zijn.

De beurs wordt gehouden in en rondom Afscheidscentrum De Engel, Kleine Haarsekade 122a in Gorinchem.Openingstijden van 10.00 - 16.00 uur. Entree en koffie zijn gratis.

advertentie
advertentie