Stichting DierenLot zomerzaterdagen in Piazza Center

25 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - De komende weken staat Stichting DierenLot op de zaterdagen met een stand op het plein in het Piazza center. Hier zullen dezelfde activiteiten plaatsvinden als in de gesloten winkel in de Kraansteeg in de binnenstad.

Deze week kreeg Stichting DierenLot het bericht dat de winkel in de Kraansteeg leeg gehaald moest worden. Het pand wat DierenLot om niet huurt van Van der Brugge Makelaardij is verhuurd vanaf 1 augustus. Een aderlating, maar gelukkig waren de contacten met de winkeliersvereniging in het Piazza Center al aangeknoopt. Zij boden, in ieder geval, voor de zomerperiode op de zaterdagen het plein aan.

De stand van Stichting DierenLot zal bemenst worden door vrijwilligers. Bij de stand kun je terecht voor het inleveren van oude kleding en schoenen (in zakken), maar je kunt ook diervoer en/of statiegeld bonnen van de winkeliers uit Piazza inleveren. Natuurlijk kun je ook bij de stand terecht voor meer informatie over het goede werk van Stichting DierenLot en de lokale hulporganisaties die zij ondersteunt.

Stichting DierenLot is een goede doelen organisatie die opkomt voor dieren in nood in Nederland. Stichting DierenLot helpt met name kleine lokale en regionale dierenhulporganisaties. In de regio ondersteunt DierenLot het Dierenasiel in Gorinchem, de dierenambulance Vianen, Gorinchem e.o. en Dierenambulance Altena. Stichting DierenLot zamelt ook kleding in waarvan de netto opbrengst geheel ten goede komt aan de dierenhulporganisaties.

Info: www.dier.nu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie