Het eerste informatiepakket wordt uitgedeeld aan deelnemer Erik van de Nadort
Het eerste informatiepakket wordt uitgedeeld aan deelnemer Erik van de Nadort The Mall Gorinchem

Eerste informatiepakket training mediawijs opvoeden uitgedeeld

28 februari 2021 om 14:05 Activiteiten

GORINCHEM Vanaf woensdagavond 10 maart start The Mall Gorinchem met een gratis 5-delige online training over mediawijs opvoeden. Inmiddels zijn er 39 aanmeldingen. Erik van de Nadort is de eerste ouder die zich heeft aangemeld en ontving deze week het bijbehorende informatiepakket met onder meer werkbladen, informatieflyers en enkele verrassingen.

Volgens Van de Nadort komt de training op een goed moment: ,,Ik maak me zorgen over de hoeveelheid tijd die we allemaal, kinderen en volwassenen, achter een schermpje doorbrengen. En het schermgebruik is de afgelopen maanden uiteraard alleen maar toegenomen. Door deel te nemen aan deze training, wil ik er in ieder geval weer even bij stilstaan, en hoop ik te leren hoe we er beter mee om kunnen gaan.”

Tot 5 maart kan men zich nog aanmelden voor de trainingen via WhatsApp naar 06-28853421 of per mail naar eline.wittekoek@yfc.nl. Geef daarbij naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres door. De trainingen vinden plaats op woensdag 10, 17, 24 en 31 maart en 7 april vanaf 20 uur. Ze zijn te volgen op www.youtube.com/mallgorinchem.

advertentie
advertentie