Samen koffie drinken in de Rozenobel en mensen ontmoeten, dat is 'Koffie met'
Samen koffie drinken in de Rozenobel en mensen ontmoeten, dat is 'Koffie met' De Stookkamer

Koffie met Nelly Troost in Wijkcentrum Rozenobel

6 oktober 2021 om 14:31 Activiteiten

GORINCHEM Nelly Troost is dinsdag 19 oktober te gast in Wijkcentrum Rozenobel. Troost is verliescoach en vertelt over ‘Verlies en Veerkracht. De avond begint om 20.00 uur.

Wanneer je iets of iemand hebt verloren is het vaak zoeken hoe je hiermee verder leeft. Hoe rouw je bij een verlies en hoe zit dat met veerkracht die mensen wel of niet hebben bij tegenslag in het leven? ,,Als verliescoach kom ik veel mensen tegen in mijn werk die vragen: hoe moet je nu rouwen? Is daar een handleiding voor? Verlies is er in veel soorten. We denken snel aan het verlies door de dood. Maar ook verlies van een baan, van gezondheid, van een relatie, je thuisland zijn ingrijpende gebeurtenissen waar we om rouwen. Graag vertel ik iets over dit onderwerp waarbij ik steeds meer ontdek hoe fijn het is wanneer we met elkaar niet alleen praten over de mooie ervaringen in het leven maar óók durven praten over dat wat pijn doet. Wanneer deze twee in balans zijn dan komt het goed met de veerkracht die we nodig hebben om verder te gaan”, zo vertelt Nelly Troost.

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Dit varieert van lokale geschiedenis, beroepen, vrijwilligerswerk en levensverhalen. Het onderwerp en de spreker vindt u telkens onder deze inleiding. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit.

Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

advertentie
advertentie