Verkeersles bij Peutercafé Gorinchem

6 februari 2022 om 14:11 Activiteiten

GORINCHEM Peter van Laarse van Heerintverkeer komt woensdag 9 februari naar het Peutercafé van De LimonadeBrigade om alles te vertellen over veilig fietsen met (jonge) kinderen. Het peuterCafé vindt plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur in de bibliotheek aan de Groenmarkt 1 in Gorinchem.

Tijdens deze ochtend geeft Peter van Laarse antwoord op vragen als: wat is een goede kinderfiets? Hoe begeleid ik mijn kind in het verkeer? Hoe maak ik de overgang van fietsen op de stoep naar fietsen op het fietspad? Hoe leer ik mijn kinderen op jonge leeftijd al omgaan met verkeersregels?

Peter van Laarse is zelfstandig ondernemer en eigenaar van de onderneming Heerintverkeer. Al meer dan 30 jaar werkt hij in en met verkeer. Ruim 16 jaar lang is hij werkzaam geweest bij de Verkeerspolitie in Rotterdam. In 2006 stapte Van Laarse over naar het onderwijs. Hij geeft onder andere praktijklessen op scholen in Zuid-Holland. In Gorinchem en omgeving werkt Van Laarse samen met tien basisscholen.

Wil je andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend in het PeuterCafé samen met je kindje! De gastvrouw beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl. 

advertentie
advertentie