Afbeelding
Speelgoedbank Gorinchem

Wegens groot succes nog een Pokémonkaarten ruilmiddag

Activiteiten

GORINCHEM Op vrijdag 27 mei houdt Stichting Speelgoedbank Gorinchem een Pokémonkaarten ruilmiddag. Tijdens deze middag kan jong en oud hun dubbele Pokémonkaarten ruilen met anderen verzamelaars. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur en het duurt tot 15.00 uur.

Een dubbele kaart of misschien een kaart die je niet wilt hebben, iedereen die Pokémon kaarten verzamelt kent dat gevoel. Daarom organiseert Stichting Speelgoedbank Gorinchem een Pokémon-ruilmiddag. Jong en oud kunnen dan hun kaarten ruilen op een veilige, eerlijke en leuke manier.

 Al eerder had Speelgoedbank Gorinchem een ruilmiddag georganiseerd en dat was een groot succes. Jongeren en ouderen uit de regio verzamelden zich om hun kaarten en munten te ruilen en hun verzamelingen te laten zien. Velen vroegen toen direct wanneer er nog een ruilmiddag zou zijn. Tijdens de ruilmiddag kunnen mensen ook Pokémon kaarten kopen.

De verzamelaars kunnen vrijdag 27 mei tussen 13.00 en 15.00  uur hun kaarten ruilen aan de Gasthuisstraat 34 in de binnenstad van Gorinchem.

Afbeelding
advertentie