Zeepaardjes in de Oosterschelde
Zeepaardjes in de Oosterschelde Geert van der Velde

Zeepaardjes kijken met Onderwater sportclub Gorinchem

17 augustus 2022 om 18:01 Activiteiten

GORINCHEM Ook dit jaar hebben duikers van Onderwater sportclub Gorinchem (OSCG) weer zeepaardjes gespot in de Oosterschelde. De duikers van OSCG zijn veel in het Nederlands water te vinden om het rijke onderwaterleven te bekijken. Behalve zeepaardjes worden ook veel sepia’s, kreeften, zeesterren en veel kleurige zee naaktslakken gezien.

De OSCG is een gezellige duikclub in Gorkum. Zij bieden de leden  verschillenden activiteiten en opleidingen voor de gezelligheid en het delen van kennis over het duiken. Ze organiseren clubduiken, helpen bij evenementen en houden onze conditie op peil in het zwembad. Na elke training wisselen ze sterke verhalen uit aan de bar. Ervaren duikers kunnen deelnemen aan cursussen om zich te verdiepen in onderdelen van het duiken, zoals biologie fotografie, ijsduiken of driftduiken. In september starten weer  de  opleiding voor beginnende en wat meer gevorderde duikers.

Ben je geïnteresseerd wat de OSCG gevorderde of beginnende duiker vanaf 14 jaar kan bieden? Kom dan naar onze informatie avond. Op vrijdag 26 augustus vanaf 8 uur vertellen wij je in ons clubhuis ‘t Zwuik alles wat wij je kunnen bieden. Je vindt het clubhuis naast het Caribabad. De zaal is open om 19:30. Na afloop kan je inschrijven voor een introductie duik in september.  Wil je eerst meer informatie neem dan contact op via secretaris@oscg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie

Gerelateerde artikelen