Afbeelding
LimonadeBrigade

Voorlezen en vragenuurtje JongJGZ in het PeuterCafé

13 oktober 2022 om 15:34 Activiteiten

GORINCHEM Op woensdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur verzorgen Daniëlle en Ellen samen een gezellige en informatieve ochtend in het PeuterCafé. Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Ellen de Klein is deze ochtend van 10:30 tot 11:30 uur aanwezig in het PeuterCafé voor het maandelijkse vragenuurtje van JongJGZ. Zij beantwoordt met alle liefde vragen die gaan over bijvoorbeeld slaapproblemen, zindelijk worden, de peuterpuberteit, bezoek aan de peuteropvang, de spraaktaalontwikkeling van je kind of net waar je op dat moment mee zit of behoefte aan hebt.

Ook Daniëlle is deze ochtend aanwezig in het PeuterCafé. Zij is voorleesvrijwilliger vanuit de samenwerking tussen De LimonadeBrigade en de Bibliotheek AanZet. Samen bezorgen deze dames ouders en kinderen een fijne ochtend. Daniëlle leest voor en ouders kunnen op dat moment met hun vragen naar Ellen gaan. De kinderen genieten en de ouders kunnen rustig praten.

advertentie
advertentie