Afbeelding
Bijzondere Baby Begeleiding

Babyliefhebbers Cora de Vries en Patricia van Vuren in MamaCafé

31 oktober 2022 om 12:30 Activiteiten

GORINCHEM Op vrijdagochtend 4 november zijn tijdens het MamaCafé Cora de Vries en Patricia van Vuren van Bijzondere Baby Begeleiding uit Meerkerk te gast. Zij gaan van 10:00 tot 12:00 uur met ouders in gesprek over bijzondere baby’s. Beide dames, babyliefhebbers in hart en nieren, hebben ruime ervaring binnen de kraamzorg, zowel thuis als in het ziekenhuis. Zodoende weten zij uit ervaring dat het zorgen voor een (pasgeboren) baby niet altijd even gemakkelijk is.

Cora en Patricia zijn van mening dat iedere ouder erkenning, begrip en een luisterend oor verdient om met zijn of haar baby een liefdevolle relatie aan te gaan. Met hun Bijzondere Baby Begeleiding willen ze kersverse ouders helpen met de problemen waar je tegenaan kunt lopen. Problemen rondom bijvoorbeeld slapen, voeding, vroeggeboorte, huilen en hechting van het kindje. Daarnaast ook aspecten die meer betrekking hebben op de ouder. Te denken valt dan aan het ouderschap zelf, het zorgen voor een tweeling, voor een kindje met een beperking of het zorgen voor een kindje wanneer je zelf een traumatische ervaring hebt meegemaakt. Beide dames willen de ouder meer vertrouwen geven in het zorgen voor de baby.

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Info: www.limonadebrigade.nl

advertentie
advertentie