Afbeelding
De Limonadebrigade

Tips van de slaapcoach tijdens Ouder-Kind Inloop

28 oktober 2022 om 19:06 Activiteiten

GORINCHEM Op vrijdagochtend 4 november is tijdens de Ouder Kind Inloop van 9:30 tot 11:30 uur bezoek van Milou de Jong, gecertificeerd baby- en kinderslaapcoach volgende de Droomritme-methode. Ouders kunnen dan in gesprek gaan met Milou. Zij leert hoe de ouders hun kleintje kunnen helpen om de weg naar dromenland te vinden, op een liefdevolle manier en zonder traantjes. Zij zal deze ochtend meer vertellen over de Droomritme-methode en er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen met betrekking tot slaapproblemen bij jonge kinderen.

Milou helpt graag. Aangezien ieder kind en ieder gezin uniek is, doet ze dit aan de hand van een volledig op maat gemaakt plan. Ook legt ze na een zorgvuldige analyse uit wat er precies speelt en wat de oorzaak is van het slaapprobleem van het kind.

De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Info: www.limonadebrigade.nl

advertentie
advertentie