Afbeelding

Ontdek de Schat op de Mega Snuffelmarkt in Gorinchem

21 september 2023 om 09:45 Activiteiten

GORINCHEM Bereid je voor op een onvergetelijke schattenjacht op de Mega Snuffelmarkt op 1 oktober in Gorinchem. Deze markt wordt gehouden in de Evenementenhal en bruist van meer dan 500 kraampjes, boordevol met tweede hands schatten, curiosa, brocante en vintage vondsten. Hier kun je alles vinden om je huis compleet opnieuw in te richten.

Of je nu op zoek bent naar unieke decorstukken, vintage kleding, of gewoon wilt genieten van een gezellige dag vol schatten, de Mega Snuffelmarkt heeft het allemaal. Mis deze kans niet om verborgen juweeltjes te ontdekken en je huis een persoonlijke touch te geven. De beurs is open van 09.00-16.30 uur. De entree is vijf euro voor volwassenen, kinderen tot twaalf jaar onder begeleiding hebben gratis toegang. Parkeren is gratis. 

De Mega Snuffelmarkt Gorinchem is een van de grootste en meest geliefde markten voor tweedehands spullen, curiosa, brocante en vintage in Nederland. Met honderden kraampjes en een breed scala aan items, biedt de markt een unieke winkelervaring voor alle schattenjagers en liefhebbers van vintage en antiek.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie