Afbeelding
Gorcum TV

Burgemeester Reinie Melissant-Briene: Blijf gezond

10 april 2020 om 16:23 Corona

GORINCHEM In een video van Gorcum TV wil burgemeester Reinie Melissant - Briene de Gorcumers en hart onder de riem steken in deze bizarre tijden. ,,Het enige wapen dat we op dit moment hebben is saamhorigheid", zegt de burgemeester in haar toespraak. ,,Door ons te houden aan de richtlijnen van de overheid kunnen we het virus zo veel mogelijk buiten de deur houden."

De burgemeester is ontzettend trots op de Gorcumers. Ze beseft dat er enorm veel van de mensen gevraagd wordt. ,,Het is enorme verantwoording die op ieders schouders rust." Melissant - Briene is er trots op dat het de Gorcumers steeds beter af gaat en daarvoor wil ze iedereen dan ook hartelijk bedanken. Ook spreekt ze haar respect uit voor al die mensen die begrip en geduld tonen in deze moeilijke periode. Voor de mensen die klaar staan voor een anderen en de ondernemers die op een creatieve manier met de maatregelen omgaan. 

De Gorcumse burgemeester hoopt dat er ook positieve zake voortkomen uit deze moeilijke periode: ,,Het stimuleert de saamhorigheid. Misschien worden we weer wat aardiger naar elkaar toe." Maar deze voordelen zijn voor later erkent de burgermoeder. ,,Eerst de strijd tegen het coronavirus winnen."

advertentie
advertentie