Afbeelding
Noah Saarloos

Fysieke vestigingen Bibliotheek AanZet gesloten; virtuele vestiging geopend

Corona

[GORINCHEM] Bij de Bibliotheek AanZet stellen ze de veiligheid en gezondheid van zowel de bezoekers als medewerkers voorop. Daarom volgen zij de richtlijnen van het RIVM en zijn al hun fysieke vestigingen tot en met 18 november gesloten. Dankzij de virtuele vestiging hebben leden op elk moment van de dag toegang tot de collectie. Zo kan iedereen vanuit huis lekker blijven lezen, luisteren en leren.

E-books, luisterboeken en de Kennisbank zijn beschikbaar via de virtuele vestiging op de website van AanZet. De Kennisbank is een verzameling van online cursussen, digitale kranten, handige websites, voorleesfilmpjes en lees- en leerapps voor de jeugd. Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Nog geen lid van AanZet? Dan is dit hét moment om lid te worden. Ze hebben zowel betaalde als gratis abonnementen. Lees er alles over op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

ONLINE ACTIVITEITEN Daarnaast valt er ook vanachter de computer genoeg te beleven bij de bieb. Schuif op 25 november bijvoorbeeld online aan bij het webinar van biografisch onderzoeker Petra Teunnisen. Dit in het kader van de nationale leescampagne Nederland Leest. Hier ontdekken de cursisten hoe ze aan de slag kunnen met hun eigen familieverhaal. Dit webinar is te volgen via het YouTube kanaal AanZet Live. Nog meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan via hetzelfde YouTube kanaal de livestream ‘In gesprek met de Stad’. Hier gaan ze op 26 november met diverse gasten in gesprek over diversiteit en familiegeschiedenissen. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle digitale activiteiten op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten

advertentie
advertentie