Afbeelding
Speelgoedbank Gorinchem

Speelgoedbank Gorinchem gaat gratis COVID-19 zelftest verspreiden onder minima

2 juli 2021 om 18:03 Corona

GORINCHEM Minima kunnen bij de Speelgoedbank Gorinchem gratis COVID-19 zelftesten halen. De Speelgoedbank heeft van het Armoedefonds 2.500 zelftesten gekregen.

Minima uit Gorinchem en omgeving kunnen bij de Speelgoedbank langs om gratis COVID-19 zelftesten op te halen. ,,COVID zelftesten zijn best wel prijzig, helemaal omdat je ze maar één keer kunt gebruiken. Daarom zijn wij enorm blij met deze donatie. Het armoedefonds heeft ons 2.500 zelftesten gedoneerd. Hierdoor kunnen wij minima in Gorinchem en omgeving ondersteunen met deze test”, laat Coby Dekker, voorzitter van Stichting Speelgoedbank Gorinchem weten.

BINNEN 15 MINUTEN De Speelgoedbank is blij met de Siemens zelftest gekregen. ,,Het zijn echte kwaliteitstesten die o.a. worden gebruikt bij trainingscomplexen van topsporters. Ook zijn ze makkelijk te gebruiken. Binnen 15 minuten weten mensen al of ze corona hebben of niet.”

Minima in uit Gorinchem en omgeving kunnen gratis een aantal zelftesten ophalen bij de Speelgoedbank. ,,Mocht u niet aangesloten zijn bij de Speelgoedbank maar wel zelftesten nodig hebben, dan kunt u een mail sturen naar info@speelgoedbankgorinchem.nl”, vertelt Coby Dekker.

De Speelgoedbank Gorinchem is elke woensdag, vrijdag en zaterdag open van 10:00 tot 16:00 in de Gasthuisstraat 34.

advertentie
advertentie