Afbeelding
Fam. Bergman

Dol op je dier: Nieuwe Oekraïense hond helpt oude hond over haar angsten heen

15 september 2022 om 15:14 Dieren

GORINCHEM Op onze oproep ‘Dol op je dier’ om foto’s te sturen van jouw huisdier en waarom dat zo speciaal is, kwamen al snel reacties. Bijvoorbeeld deze van Rolf, Vicky en Beau Bergman: 

,,We wilden iets voor Oekraïne doen, daarom hebben we besloten een hond uit Oekraïne te adopteren en nu 3 maanden later, gaat het zo goed met haar en past ze helemaal in ons gezin

Ze is in Garkov Oekraïne op straat gevonden, tijdens bombardementen. Daar zwierf ze samen met haar zusjes op straat. Ze zijn naar Polen gebracht en vanuit Polen is onze hond Shanti (=vrede) naar Nederland gekomen. 

We hadden al een angstige hond vanuit Portugal (11jaar) en ze durfde bijna niet met andere honden om te gaan. Shanti (1jaar) helpt onze oude hond Abby over haar angst heen te komen , en Abby helpt Shanti mensen te vertrouwen. Dit vind ik speciaal, en ze zijn echte zusjes geworden, liefde overwint vele angsten.”

Heb jij ook een bijzonder huisdier?
Heb jij een bijzonder huisdier of een ‘gewoon’ dier dat om wat voor reden dan ook erg speciaal voor je is? Laat het ons weten via stad.gorinchem@bdu.nl Oh, en stuur ook een leuke (liefst liggende) foto mee van je dier(en). Wie weet komen ze op Dierendag in de krant!

Afbeelding
advertentie
advertentie