Afbeelding
Ferry Verheij

4e Duurzame Stadstafel Gorinchem

29 augustus 2019 om 07:07 Evenementen

GORINCHEM Voor het 4e jaar vindt de Stadstafel Gorinchem plaats, tenslotte kun je dit bijzondere evenement niet meer wegdenken uit de jaarkalender! Op woensdagavond 11 september om 17.30 uur kunnen de gasten weer aan tafel aan het Melkpad in Gorinchem.

De afgelopen jaren was de tafel binnen de kortste keren volgeboekt en toch houdt de organisatie het speciaal door slechts één editie per jaar te organiseren. Dit keer vindt het plaats op woensdagavond en kunnen er weer 100 tafelaars aanschuiven. De gasten worden verzocht met eigen bord & bestek te komen in het kader van duurzaamheid.

De initiatiefnemers Anika van der Kevie en Susan Schuddeboom vragen hiermee aandacht voor anti-waste, duurzaamheid en fairtrade. Het blijven actuele en complexe onderwerpen en goed om af en toe bij stil te staan. Natuurlijk draait het ook om verbinding, bij uitstek aan tafel vinden mensen elkaar in een gesprek. Voor de 2e keer zullen de ondernemers van restaurant Metropole, Proeflokaal La Caponnière en Olala Chocola het diner verzorgen. Dit doen zij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leerlingen van het Omnia College. Tenslotte gaat het bij dit diner ook om samenwerking. Samen kun je veranderingen teweeg brengen en aan tafel, onder het genot van een (h)eerlijke maaltijd, wisselen mensen makkelijk van gedachten.

Het diner vindt plaats op woensdagavond 11 september vanaf 17.30 uur aan het Melkpad (bij restaurant Metropole) in Gorinchem. Meer informatie, mail naar info@metanika.nl. Aanmelden via Facebook Event 'Stadstafel Gorinchem'. De kosten bedragen € 35,00 incl. 1 consumptie. Doe dit snel, want vol=vol!

Afbeelding
advertentie
advertentie