Afbeelding
Evenementenorganisatie Bruisend

Groots openlucht terras tijdens Foodtruck festival Gorinchem

8 september 2020 om 07:54 Evenementen

GORINCHEM Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food komt dit jaar toch naar Gorinchem. Na het succes van afgelopen jaar is het event nu 3 dagen. Vanaf vrijdagmiddag 11 september kunnen bezoekers op smakelijke ontdekkingsreis gaan bij de leukste rijdende keukens. Het terrein Buiten de Waterpoort wordt dit weekend een groot openlucht restaurant waar elke smaakpapil Bruisend geprikkeld wordt. Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.

Het Foodtruck Festival voelt als een grote ongedwongen familie bijeenkomst waar iedereen het leuk vindt om elkaar weer eens te zien en te spreken; het “ons kent ons” gevoel. Er worden gerechten uit verschillende werelddelen geserveerd. Van Engelse fish & chips tot Amerikaanse Texas worstjes, van Franse wijnen tot Molukse saté. Maar ook kenmerkend Nederlandse poffertjes en Italiaans ijs zijn op het Food Festival te vinden. De wagonnetjes van Tjoeke Tjoeke Food Food zijn volgeladen met de meest lekkere gerechten.

CORONAPROEF Het event is coronaproef. Tijdens het foodfestival staan voldoende tafels voor elke bezoeker. De bezoekers worden aan een eigen tafel geplaceerd en zijn verzekerd van een plekje. ,,Zo heeft elke nadeel weer zijn voordeel", aldus Loek Hartog van evenementenorganisator Bruisend. Elke dag is er live muziek rond 17:00 uur. Mooie luisterliedjes, herkenbare hits van nu en meezingers uit de jaren 80, het wordt genieten in alle opzichten.

Het Foodtruck Festival is van 11 tot en met 13 september van 15:00 tot 20:00 uur (vrijdag), zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur bij Buiten de Waterpoort. Entree: €1,00 per persoon

Info: www.bruisend.nu

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie