Podcast Koffie met RobbieVoor vragen en informatie neemt u contact op met Robbie van Meggelen van Fortune Coffee via kantoor.breda@fortune.nl of 0162-671090.
Podcast Koffie met RobbieVoor vragen en informatie neemt u contact op met Robbie van Meggelen van Fortune Coffee via kantoor.breda@fortune.nl of 0162-671090. Fortune Coffee

Live podcast in Raamsdonksveer op Nationale Koffiedag 22 september

15 september 2020 om 12:06 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op dinsdag 22 september 2020 is het Nationale Koffiedag. Het moment om een heerlijke kop koffie te drinken. Ondernemer Robbie van Meggelen van Fortune Coffee regio Breda organiseert deze dag de Koffie met Robbie live podcast. In de podcast behandelt hij met drie sprekers het thema ‘Gezond ondernemen’. Klanten en geïnteresseerde ondernemers uit de regio kunnen online deelnemen aan de podcast. Van Meggelen: “Koffie verbindt mensen en bedrijven met elkaar. Als ondernemers is het belangrijk om juist nu met elkaar in contact te komen. Op Nationale Koffiedag komt dit op een unieke manier bij elkaar.”

Podcast op de toekomst
Klanten en ondernemers uit de regio kunnen tussen 15.00 en 16.00 uur kosteloos deelnemen aan de Koffie met Robbie online podcast. In het kantoorpand in Raamsdonksveer ontvangt Robbie drie gastsprekers die vertellen over gezond ondernemen. Mike van den Broek vertelt over online ondernemen, Mauricio Franklin gaat in op de gezondheid van ondernemers met behulp van voeding en beweging en Bob Vekemans behandelt het onderwerp financiële toekomst. De podcast wordt afgesloten met een vragenronde.

Deelnemen aan de live podcast kan door je voor 11 september aan te melden (wenselijk, niet verplicht) via de website: fortune.nl/koffiedag-breda. De podcast is op Nationale Koffiedag live te volgen via: facebook.com/fortunebreda/live.

Vierde dinsdag van september
Voor het vijfde jaar op rij wordt op de vierde dinsdag van september de Nationale Koffiedag georganiseerd. Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee is de initiatiefnemer van deze dag: exact een week nadat op Prinsjesdag de regering de plannen voor het komende jaar heeft gepresenteerd. Ondernemers gaan op Nationale Koffiedag met elkaar in gesprek over de betekenis van de plannen voor hun business en de toekomst. Diverse Fortune-ondernemers organiseren regionale (netwerk)evenementen. Van Meggelen heeft al 15 podcast-afleveringen gemaakt over het ondernemerschap. “Met de podcast op Nationale Koffiedag willen we samen met onze klanten en ondernemers uit de regio kennis uitwisselen over hoe je zowel fysiek, mentaal als binnen jouw bedrijf gezond blijft ondernemen”, aldus Van Meggelen.

advertentie
advertentie