Afbeelding
Etienne Hessels

Onverwacht hoog bezoek Arkel: The Christmas Station

Evenementen

ARKEL Vrijdag stapte onverwacht Sinterklaas uit de trein bij Arkel: The Christmas Station. Gelukkig kon Sinterklaas dit snel uitleggen. Wat blijkt, Sinterklaas en de Kerstman kennen elkaar heel goed. Nog sterker, ze zijn zelfs neven van elkaar en bovendien heel goede vrienden. Sinterklaas wist te melden dat zijn neef en goede vriend nog heel hard aan het werk was op de Noordpool met alle voorbereidingen voor Kerstmis 2020.

Na het succes van zijn nieuwe uitvalsbasis in 2021, het Arkel Christmas Station, was hij echter héél benieuwd hoe het werk daar vorderde. Omdat Sinterklaas toch al in het land is, bood hij aan om even een kijkje te gaan nemen voor zijn vriend.

Op de vraag of hij daar wel tijd voor heeft in deze drukke tijd, vertelde Sinterklaas dat hij voor zijn goede vriend graag wat tijd maakt én dat hij en de Kerstman het werk nu wat verdelen waardoor ze het beiden iets rustiger hebben. De afspraak is nu dat Sinterklaas zorgt voor alle jonge kinderen en de Kerstman zorgt voor de cadeautjes voor de volwassenen en de iets oudere kinderen. En als Sinterklaas nu per ongeluk en heel lief kind vergeet, of als die niet thuis is of Sint toch nog wat te weinig cadeautjes heeft, dan zorgt de Kerstman ervoor dat dat allemaal met Kerstmis weer goed gemaakt wordt.

Sinterklaas laat verder weten dat hij echt onder de indruk is van Arkel: The Christmas Station. Arkel: The Christmas Station én Arkel: The Christmas Village zijn er zeker klaar voor dit jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie