Afbeelding
Buurtvereniging Watertoren

Watertorenfeest met creamarkt, meezingcafé en BBQ

Evenementen

GORINCHEM Buurtvereniging De Watertoren houdt zaterdag 11 juni het jaarlijkse Watertorenfeest voor de hele buurt én omstreken. Om 13.00 uur start de hobby/creamarkt, Fun 4 Kids en een leuk gevuld podium met No Discount, Move-it en het Meezingcafé. Vervolgens met z’n allen BBQ’en en vanaf 20.00 uur treedt de band Pitch op.

Het feest vindt plaats rondom de Watertoren in de binnenstad van Gorinchem. Geen lid? Woon je niet in de buurt? Geen probleem, iedereen is van harte welkom. Naast de kraampjes met koffie, thee, limonade, enveloppentrek, de hobby/creamarkt komt de Gorcumse Pizzakeuken met hun lekkernijen. Er zijn spelletjes voor de kinderen, trampoline, springkussen voor de kleintjes, een open podium waar No-Discount, Move-it en het Meezingcafé te zien zijn én je kan geschminkt worden.


Vanaf 20.00 uur is het genieten van live muziek met de band The Pitch. Zij verzorgen tot ongeveer 22.30 uur de muziek onder het genot van een drankje voor een vriendenprijsje. Al met al wordt het een fantastisch feest voor jong en oud. Wel of geen lid, dat maakt niks uit. Iedereen is welkom en kan zich aanmelden voor de BBQ. Kosten niet-leden achttien euro volwassenen (vlees, vegetarisch, veganistisch, halal, glutenvrij) en tien euro voor een kind. Aanmelden BBQ vóór 3 juni:
buurtverenigingdewatertoren@gmail.com Bellen of whatsappen kan ook: 06 83 53 53 43

advertentie