Afbeelding
MC van der Geest/Stichting FestiWal

‘Stel je voor!’ aan FestiWal, pitch jouw culturele bijdrage

Evenementen

GORINCHEM Stichting FestiWal houdt op maandag 30 mei de inloopavond ‘Stel je voor!’. Waar culturele, creatieve en kunstzinnige initiatieven zichzelf mogen voorstellen. Om het festival nóg gezelliger, mooier en Gorcumser te maken, worden lokale initiatieven uitgenodigd om mee te doen. 

Deze zomer vindt FestiWal, hét cultuurfestival over de gehele stadswal van Gorinchem, plaats op 13 augustus. Met maar liefst 8 pleinen aan theater, food, muziek en cultuur, op verschillende locaties op de wal.

PROGRAMMA PITCHEN Een groot deel van de programmering is al ingevuld, maar FestiWal zou FestiWal niet zijn als zij niet ook nieuwe, mooie en enthousiaste initiatieven een kans zou willen geven. Daarom nodigt de organisatie bewoners van Gorinchem en omgeving uit om een idee te komen pitchen op de inloopavond eind mei: ‘Stel je voor!’ 

Middenin de zomervakantie kunnen Gorcumers weer genieten van een festival vol muziekvoorstellingen, theater, een buitenbioscoop, een Drag Queen Show en een Silent Disco. Maar ook van goed eten en lekker drinken. Op de pleinen staan verschillende foodtrucks, met keukens vanuit elke windstreek. Er kan genoten worden van theatervoorstellingen en dansuitvoeringen, maar ook van muzikale optredens die live op de wal plaatsvinden. Past jouw idee of initiatief daar tussen? 

LOKAAL FESTIVAL FestiWal probeert zoveel mogelijk lokaal te werken met ondernemers, vrijwilligers en foodtrucks uit de regio. Vrijwilligers zijn zéér welkom en mogen zich aanmelden via info@festiwal.nl. ,,Ben jij een vrijwilliger of heb jij een idee, een vereniging, een band, een theatergezelschap of een ander cultureel initiatief? Dan ziet FestiWal jou graag op de inloopavond en stel je voor!”

De avond is op maandag 30 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Connected Rooms op de Kwekelstraat 30-36 in Gorinchem.

advertentie