Eerder gaven horecaondernemers Esther Bergman (‘t Uyltje) en Marco Uijterlinde (Grand-café ‘t Gelagh) er de brui aan, maar na overleg lijkt het zomerfeest op de Varkenmarkt toch door te gaan
Eerder gaven horecaondernemers Esther Bergman (‘t Uyltje) en Marco Uijterlinde (Grand-café ‘t Gelagh) er de brui aan, maar na overleg lijkt het zomerfeest op de Varkenmarkt toch door te gaan Alex Willemsen

Feestweek Varkenmarkt gaat in gewijzigde vorm door

Evenementen

[GORINCHEM] Deze week zijn er gesprekken gevoerd tussen gemeente, organisatoren Varkenmarkt en politie. Met elkaar is gekeken om op een veilige manier toch een gezellige Feestweek op de Varkenmarkt mogelijk te maken, nadat de organisatoren er in eerste instantie het bijltje bij neer hadden gegooid.

Vrijdag is er een oplossing gevonden. De Feestweek Varkenmarkt zal anders van opzet zijn dan in voorgaande edities maar wél doorgaan. Op een sfeervol plein zal er volop ruimte zijn voor gezelligheid en ontmoeting. De details maken de organisatoren van de Feestweek Varkenmarkt later bekend.

,,We zijn blij dat de goede gesprekken die deze week gevoerd zijn tot een oplossing hebben geleid waar iedereen tevreden over is. Samen maken we er in augustus mooie Zomerfeesten van!”, laten Organisatoren Feestweek Varkenmarkt, gemeente Gorinchem en Politie Basisteam Lek en Merwede in een gezamenlijk bericht weten.

advertentie
advertentie