Afbeelding
Archief | pixabay.com

Herberg voor de Liefde opent op Valentijnsdag in Vuren

26 januari 2023 om 15:12 Evenementen

VUREN Voor iedereen die het soms lastig vindt de liefde te vinden opent dinsdag 14 februari (Valentijnsdag) Herberg voor de Liefde: een magische avond achter gesloten deuren. Een hapje, drankje, haardvuur en kaarslicht. Laagdrempelig (speed)daten en afsluitend alle tijd om na te kletsen met een drankje. Wie geïnteresseerd is, is welkom voor dit gezellige avondje uit mét kans op de liefde. 

,,Liefde is… soms waanzinnig lastig te vinden”, zegt initiatiefneemster Roos Diezi. ,,Het vijfde wiel aan de kersttafel, stiekem een beetje eenzaam met oud en nieuw en ook in januari nog steeds niemand om een heerlijk diner mee te delen? Of niet mee te delen. Jij staat open voor een nieuwe liefde, maar die speurtocht á la 2023 is niets voor jou. Met je foto op een dating app? Nee, dankjewel. Swipen tot je een ons weegt? Bedankt voor het aanbod. Je inschrijven voor één van de vele zoektochten op nationale televisie? Ook die lijdenswe.. uh, carrière, laat je graag aan je voorbij gaan. Dat frustreert. Waar is die tijd gebleven dat je in een ontspannen sfeer iemand kunt leren kennen? Een spontaan gesprek. Een hapje en drankje. Kletsen met - wie weet - de liefde van je leven. Dat verdien je! Dat verdienen we allemaal.”

Vandaar dat ze op 14 februari herberg De Swaen in Vuren openstelt als Herberg voor de Liefde. Speciaal voor mensen van circa 38 tot en met circa 50 jaar. Mocht deze avond een succes worden dan komen er ook avonden met andere leeftijden. Opgeven kan via info@rosecatering.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie