Campagnebeeld IFFG 2022 onthuld door communicatieteam met modellen Ruben, Marcia en Neru.
Campagnebeeld IFFG 2022 onthuld door communicatieteam met modellen Ruben, Marcia en Neru.

Internationaal Film Festival Gorinchem lanceert kleurrijk campagnebeeld

1 februari 2022 om 07:48 Film

GORINCHEM Het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG) telt af naar de 6e editie, die plaatsvindt van 13 t/m 17 april 2022, in de historische vesting. De organisatie vierde onlangs haar 5-jarig bestaan en zet met frisse moed en nieuwe plannen koers naar de volgende jaren. Op 30 januari lanceerde het IFFG haar opvallend kleurrijke campagnebeeld met een duidelijke boodschap: See U, Hear U, Tell U.

Dit jaar wil de organisatie van het IFFG nog eens benadrukken hoe belangrijk zij het vindt dat we elkaar blijven zien, elkaar blijven horen en met elkaar in gesprek blijven. Dit werd dan ook het uitgangspunt voor de huidige promotiecampagne. ,,Dagelijks komt er een stroom beelden en verhalen op ons af, waarbij je soms het zicht op de mens en de wereld verliest. Het IFFG zorgt er voor dat de mens, die niet of nauwelijks gezien of gehoord wordt, in beeld komt.”, vertelt directeur Anika van der Kevie.

Het IFFG staat al 5 jaar bekend om haar wereldse films vol boeiende verhalen, maatschappelijke thema’s en verdiepende documentaires. Zo biedt het een podium aan mensen van over de hele wereld; opdat we elkaar zien, elkaar horen en verhalen blijven delen. ,,Het communicatieteam van het IFFG ontwikkelde, samen met fotograaf en vormgever Ferry Verheij, de kernwaarden van de campagne. Deze sluit naadloos aan bij het gedachtegoed van het IFFG, waarbij de mens centraal staat en een verhaal telt”, benadrukt Van der Kevie nog eens.

Verheij vult de directeur aan: ,,In de campagnebeelden zien wij Marcia, Neru en Ruben. Ieder van hen met hun eigen achtergrond, hun eigen verhaal en hun blik op de wereld. Wat zien zij? Wat horen zij? Wat hebben zij ons, vanuit hun wereld, te vertellen? In de vormgeving van de poster heb ik vervolgens het kleurrijke van de wereld en de mens terug laten komen”. Verheij verzorgt vanaf de start van het IFFG elk jaar met veel plezier de promotiematerialen voor het filmfestival.

Van 13 t/m 17 april zijn er tientallen films van over de hele wereld te bewonderen. Op 2 maart wordt het programma bekend gemaakt en een week later start de kaartverkoop. Voor updates volg de IFFG socials of ga naar de website iffg.nl.

Campagnebeeld IFFG 2022 met vlnr modellen Ruben, Marcia en Neru.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie