Cor Boers maakte de winnende foto uit 2022
Cor Boers maakte de winnende foto uit 2022 Cor Boers

Fotowedstrijd Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie

4 juni 2023 om 13:24 Historie

GORINCHEM De jaarlijkse fotowedstrijd van de Stichting Oude Hollandse Waterlinie heeft als thema ‘Wandelen langs de Oude Hollandse Waterlinie’. En dat is niet zomaar gekozen. 

Wandelen langs de Oude Hollandse waterlinie is namelijk echt een belevenis. Er is voor dit thema gekozen omdat het gebied van deze oudste waterlinie zich daar uitstekend voor leent. Op pad langs de linie kom je op de mooiste plekken. Langs kronkelende riviertjes, molens, sluizen, gemalen en door gezellige vestingstadjes. Dwars door het Groene Hart van Holland. De elementen vertellen je het verhaal van de Oude Hollandse Waterlinie. 

MEEDOEN AAN DE FOTOWEDSTRIJD 2023

Je kunt tot 1 oktober 2023 je foto(‘s) per e-mail insturen. Meedoen is leuk en je kunt daarnaast ook nog een geldprijs winnen. De eerste prijs is € 150,-, de tweede € 100,- en de derde € 50,-. De voorwaarden en contactgegevens staan op de website van de stichting: oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd-2023

Wandelroutes en Wandelgids Oude Hollandse Waterlinie

De stichting heeft vele routes op de website staan. Onlangs hebben zij ook een bewegwijzerde langafstandwandelroute ontwikkeld en daar is een nieuwe wandelgids voor uitgegeven. In de gids wordt beschreven hoe je in elf etappes de hele route langs de Oude Hollandse Waterlinie kunt wandelen. Deze wandelgids is voorzien van duidelijke informatie, routekaartjes, schitterende foto’s en historische informatie. Met de gids in de hand wandel je dwars door het Groene Hart, van het Muiderslot tot Slot Loevestein.

Wil je meer weten over de wandelgids of zoek je een mooie wandelroute? Informatie en vooral ook inspiratie kun je vinden op de website oudehollandsewaterlinie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie