Ida van Dril en Michiel Schreuders
Ida van Dril en Michiel Schreuders Image-Lisse

Pop-up openluchttheater met De Rattenvanger

Kunst

[GORINCHEM] Vele eeuwen geleden verbleven de graven van Holland in de prachtige tuin van het Tolhuis. Deze zomer is het de beurt aan de acteurs van De Rattenvanger. Van woensdag 11 augustus tot en met zondag 15 augustus wordt de tuin iedere middag omgetoverd tot een pop-up openluchttheater.

Deze voorstelling werd drie jaar geleden ontwikkeld in productiehuis Studio Peer. Onder regie van Fred Delfgaauw en binnen TOP (Talent Ontwikkeling Peeriscoop) produceerde actrice en poppenspeler Ida van Dril en muzikant Michiel Schreuders deze productie die zij twee jaar lang door Nederland en België speelden. Tijdens de lockdown hebben zij niet stil gezeten en de voorstelling omgezet tot een prachtige openluchtbeleving voor iedereen vanaf 6 jaar. Deze zomer nemen zij u mee met livemuziek, poppen en heel veel humor naar een stad vol... ratten.

De acteurs spelen om 13.30 en 15.30 de speciaal voor Gorinchem ontwikkelde buitenversie van De Rattenvanger. Een kaartje voor de voorstelling inclusief ranja en wat lekkers kost € 7,50. Reserveer snel je kaartjes via www.peeriscoop.nl.

advertentie
advertentie