Afbeelding
Lida Janzen

‘Kunst bij Karel’: Lida Janzen kunstenaar van de maand

4 september 2021 om 11:12 Kunst

GORINCHEM Lida Janzen is naast een veelzijdig kunstenaar samen met Sylvia Melssen de drijvende kracht van de Galerie ‘Kunst bij Karel’ aan de Langendijk 88 in Gorinchem. Haar schilderijen, keramiek én mixed media staan daar deze maand centraal.

Nadat zij zich als autodidact door diverse kunstenaars, zowel artistiek als technisch, had laten inspireren, zette zij de stap naar de afdeling schilderen van de alom bekende Academy Arendonk in België. Na daar recent haar 5 jaren durende opleiding te hebben afgerond besloot zij zich de komende 2 jaar verder te gaan specialiseren. Dat werkend in haar atelier in Herwijnen waar zij ook haar leerlingen ontvangt!

Lida is naast een productieve kunstenaar ook iemand die in haar veelzijdigheid van tal van artistieke markten thuis is. Lida voelt het als haar opdracht beeldende kunst toegankelijk te maken én zij is overtuigd van de meerwaarde van de wisselwerking tussen kunstenaars. Zowel van hen die aan het begin van een loopbaan staan als hen die hun sporen al hebben verdiend. Het is deze grote verscheidenheid die ‘haar’ Galerie ‘Kunst bij Karel’ tot een ontmoetingsplek maakt voor kunstenaars en hen die naar kunst op zoek zijn.

Openingstijden Kunst bij Karel: vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en de 2e en laatste zondag van de maand vanaf 13.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie