Afbeelding
Atelier Gorinchem

Kunstdialoog met stadswandeling door de bovenstad van Gorinchem

Kunst

[GORINCHEM] Op woensdag 1 december van 10.00 tot 11.30 uur is de vijftiende Kunstdialoog met stadswandeling, als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten in een zaal of buurthuis met mooie gesprekken over kunst en alles wat dat losmaakt.  

Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Samen kijken en praten over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger.

De wandeling met kopje koffie op woensdag 1 december start op het parkeerpleintje tegenover het oude Kantongerechtsgebouw op de Vismarkt vlakbij de Burgstraat in de bovenstad. De deelnemers gaan op zoek naar de geschiedenis van Gorinchem. 

Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl 

advertentie
advertentie