Afbeelding
Van der Valk Hotel Gorinchem

ROC Da Vinci College start nieuwe samenwerking met Van der Valk Hotel Gorinchem

26 maart 2024 om 11:19 Onderwijs Deel je nieuws

In september 2024 lanceert het Da Vinci College twee nieuwe mbo-opleidingen in samenwerking met het Van der Valk Hotel Gorinchem. De bbl-opleidingen, zelfstandig werkend kok en zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, worden in een versneld traject van 2 jaar aangeboden.

Het unieke is dat alle lessen op de locatie bij Van der Valk worden gegeven. Met één lesdag per week en de overige dagen actief op de werkvloer, worden studenten direct ondergedompeld in de dynamiek van de horeca. Alle lessen worden verzorgd door ervaren docenten van het Da Vinci College, die speciaal voor deze studenten naar het hotel komen.

Dynamische praktijkomgeving

De praktijkgerichte opleidingen brengen de passie voor gastvrijheid en gastronomie samen op de fantastische locatie bij het Van der Valk Hotel Gorinchem. “Wij zijn erg trots op deze samenwerking want Van der Valk heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan, dit is bij uitstek een ideale omgeving voor studenten om hun talenten te ontplooien onder professionele begeleiding. Het belooft een stimulerende en leerrijke ervaring te worden voor degenen die streven naar een carrière in de horeca, waar de banen voor het oprapen liggen.”, aldus Ingrid Tuinenburg, lid College van Bestuur bij Da Vinci.

Ook bij Van der Valk is er veel enthousiasme over deze nieuwe samenwerking. “Door middel van dit traject investeren we in de generatie van de toekomst, iets waar wij veel waarde aan hechten. Deze samenwerking biedt studenten een unieke kans om zich te ontwikkelen in een dynamische praktijkomgeving en we kijken er enorm naar uit om hen te verwelkomen in september!’’, aldus Priscilla Vink, Operational Manager bij Van der Valk Hotel Gorinchem. 

Informatiemiddag

Op donderdag 18 april (15 – 18 uur) is er een informatiemiddag bij het Da Vinci College. Geïnteresseerden kunnen dan terecht met al hun vragen. Meer informatie vind je op www.davinci.nl.

============================================

Over het Da Vinci College Da Vinci biedt zo’n 160 verschillende mbo-studies aan; Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg, hospitality en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Da Vinci biedt ook het Startcollege aan, dit zijn de niveau 1 opleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist.  

advertentie
advertentie